Нове на сайті
Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

На вулиці Горького з’являться мальовничі Піссарді

На вулиці  Горького  з’являться мальовничі Піссарді
9 Кві 2019 15:13 | Новини Покрова

Понад ста саджанців декоративної сливи прикрасять вулицю, доповнивши її обличчя неповторним шармом. Наразі працівники «Добробуту» працюють на Горького, озеленюючи притротуарні території.

Весна у Покрові розпочалася з післязимового впорядкування, благоустрою території міста і висадки дерев. Сезон озеленення відкриває реконструйована вулиця Горького. Тут вздовж оновлених пішохідних зон піднімуться Піссарді – декоративна слива. Вони відмежують тротуари з проїжджою частиною, стануть справжньою родзинкою, прекрасною альтернативою старим аварійним тополям.

Дерево має гарні природничі характеристики, а ще відрізняється своїм надзвичайним зовнішнім виглядом, є прикрасою міського середовища. Воно радуватиме як тривалим цвітінням, так і декоративними плодами та яскравою кроною.

Тільки за минулий рік у місті було висаджено тисячі саджанців кущів та сотні дерев, серед яких липи, клени, дубки, горобина, тепер і Піссарді. Це ще один вид, який прикрасить Покров, далеко не останній, бо робота з озеленення продовжується.

Оставить комментарий

avatar
250