Нове на сайті

Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

“План дій” виконано! У Навчально-виховному об’єднанні відкрили ігрову кімнату для учнів молодших класів

“План дій” виконано! У Навчально-виховному об’єднанні  відкрили ігрову кімнату для учнів молодших класів
9 Кві 2019 11:11 | Новини Покрова

Ми вже повідомляли про те, що учні 10-го класу Навчально-виховного об’єднання стали учасниками загальноукраїнського проекту “План дій”. Участь у ньому стала випробуванням, яке було під силу лише цілеспрямованим . Проект потрібно було не лише розробити, але і захистити на Всеукраїнському форумі “План дій. Взяли і зробили”, який проходив у Києві та зібрав учасників з різних регіонів України.

Команда НВО Покрова зупинилася на ідеї створення дитячої ігрової кімнати для учнів молодшої школи. Це було досить масштабне за своїм обсягом завдання і покровчани дійсно вразили всіх своєю ініціативою.

Крок за кроком вони йшли до своєї мети. Хлопці та дівчата разом вирішували усі питання, виконували ремонт, підбирали дизайн та наповнення кімнати, спілкувалися з меценатами. Ідею школярів позитивно оцінив міський голова Олександр Шаповал, який неодноразово зустрічався з командою і надав реальну допомогу у реалізації запланованого.

Десятки малюків з нетерпінням чекали хвилюючого моменту, 5-го квітня відбулося урочисте відкриття кімнати.

З такою приємною подією школярів та їхніх наставників вітала начальник управління освіти Ганна Цупрова. Дякуючи усім, хто допоміг у втіленні цієї ініціативи в життя, директор закладу Лариса Мякотіна наголосила, що коли є мрія і є підтримка — можна досягти успіху. Інтер’єр та дизайн кімнати вражає своїм виглядом і функціональністю. Діти із захопленням розглядають різноманітні іграшки, стрибають на батутах, грають у настільний футбол, із задоволенням стрибають у “сухий басейн”.

Ігрова кімната стала тим проектом, який дійсно об’єднав в одне ціле ініціативних учнів НВО і всіх небайдужих людей. Тож відтепер у Навчально-виховному об’єднанні є символ такої співпраці — чудове приміщення, де учні молодших класів можуть відпочивати, займатися згідно вчительського плану, тут проводитимуться години спілкування та багато інших заходів. Дружню команду НВО можна привітати з успішним дебютом у проекті “План дій” та побажати і надалі залишатися такими активними, змінюючи світ на краще.

Оставить комментарий

avatar
250