Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

У наших спортсменів нові перемоги

У наших спортсменів нові перемоги
27 Лис 2019 12:01 | Новини Покрова

Тільки на минулому тижні ми раділи  вагомим здобуткам вихованців ДЮСШ ім..Дані Дідіка і от нові досягнення. Наші чемпіони підкорюють все нові вершини, піднімаючи Покров на найвищі рейтинги.

50 медалей – акробати бють рекорди

На минулому тижні Покров зустрічав учасників чемпіонату Дніпропетровської області зі спортивної акробатики. Ці змагання є традиційними, вони стають важливою сходинкою для юних спортсменів. За першість змагалися акробати з Дніпра, Кам’янського, Кривого Рогу та нашого міста. Учасники показали усю красу цього виду спорту і справжню майстерність – жагу до перемоги. Покровчани були на висоті. Вихованці Ольги Образцової, Наталії Токмань, Василіси Носик завоювали 29 золотих медалей, 14 – срібних, 7 – бронзових.

Наші дзюдоїстки стали кращими «Українками»

Цими вихідними визначилися і переможці четвертого Всеукраїнського турніру з дзюдо серед дівчат «Українка». На татамі виходили 273 учасниці з 17 областей України та Києва. У складі команди «Дзюдо –Дніпро» виступали покровчанки, вихованки ДЮСШ ім.. Дані Дідіка, тренера – Сергія Сінілова. Наші дівчата проявили справжній бійцівський характер, чемпіонкою стала Ліза Литвиненко, срібло у Тетяни Ковалик.

Оставить комментарий

avatar
250