Нове на сайті

Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Завершився І етап Всеукраїнського конкурсу “Учитель року”

Завершився  І  етап  Всеукраїнського конкурсу  “Учитель року”
28 Лис 2019 10:01 | Новини Покрова

Педагоги Покрова успішно пройшли конкурсні випробування І (зонального) етапу Всеукраїнського конкурсу “ Учитель року — 2020” і здобули гарні результати у номінаціях “Початкова освіта”, “Хімія” та “Зарубіжна література”, зазначають у міському управлінні освіти.

Другий рік поспіль І етап конкурсу проходить у форматі зонального. Тепер наші вчителі змагаються не лише з колегами зі шкіл Покрова, а й з міст Марганця, Нікополя, Нікопольського та Солонянського районів.

15 листопада випробуванням “Урок” завершився останній етап конкурсу в номінації “Початкова освіта”, який проходив у Покрові. Справжньою панорамою методичних ідей, калейдоскопом оригінальних знахідок стали і попередні випробування конкурсантів: “Методичний експромт”, “Практична робота”, “Проект” та “Тестування”.

Найвищі бали конкурсного відбору завоювала вчитель СЗШ № 6 м. Покров – Патенко Вікторія Юріївна. Друге місце у вчителя НВО Щербачук Юлії Іванівни, третє посіла вчитель СЗШ №4 Морозова Аліна Сергіївна.

20 листопада на базі НВК №2 пройшов зональний конкурс із “Зарубіжної літератури”. Почесне ІІІ місце здобула вчитель загальноосвітнього ліцею Мирошниченко Тетяна Володимирівна.

Зонального “Вчителя року” з хімії обирали 21 листопада у Нікополі. Перше місце журі присудило теж вчителю СЗШ №6 Коваль Олені Юріївні.
Для переможців та номінантів участь у конкурсі стала справжнім іспитом на компетентність — цікавим, творчим та креативним. Кожний поповнив скарбничку педагогічної майстерності та набув нового досвіду.

Переможцям номінацій зичимо підкорити педагогічні висоти обласного туру конкурсу!

Оставить комментарий

avatar
250