Нове на сайті

Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Місто за тиждень

Місто за тиждень
27 Лис 2019 09:46 | Новини Покрова

Освіта

У закладах освіти тривають олімпіади, школярі демонструють свої знання та рівень підготовки. Змагаються і вчителі, беручи участь у фаховому конкурсі «Учитель року». Педагоги взяли участь у обласному круглому столі щодо питань організації освітнього процесу в закладах дошкільної освіти, який пройшов на базі Дніпровської академії неперервної освіти. Освітяни використовують можливості дистанційного навчання на курсах обласного центру задля професійного зростання.

Соціальна сфера

За тиждень на прийом до управління праці з різних питань звернулося 869 містян, 18 – у селищі Олександрівка. Фахівцями підготовлено 180 документів за напрямками діяльності, взято участь у засіданнях профільних комісій, здійснено 25 перевірок, виявлено три порушення. Проводилася робота із родинами, які потребують допомоги у вирішенні питань соціального спрямування та з жінками, що потерпають від домашнього насильства. На сьогодні в управлінні обліковується 270 учасників АТО, 390 внутрішньо переміщених осіб, 5259 отримувачів субсидій, 1642 домогосподарств, користувачів пільг, 2901 отримувачів державних допомог.
Центр зайнятості провів 22 профорієнтаційних заходів, серед яких тренінг «Волонтерство, як альтернатива працевлаштування», скап-презентація Дніпропетровського Державного Університету внутрішніх справ. З початку року послуги центру отримали 2873 осіб.

Медицина

За тиждень народився один малюк. Центр первинної медико-санітарної допомоги відвідало 1915 покровчан, 103 надана невідкладна допомога в амбулаторіях. У добовому стаціонарі ЦМЛ проліковано 127 хворих, на лікуванні денного стаціонару хірургії перебуває 75 пацієнтів, терапії – 102.

Комунальна сфера

Комунальники працюють у робочому ритмі. Добробут прибирає місто від сміття та опалого листя, усував несправності ліній зовнішнього освітлення на Руднику та у Шолоховому. Впорядковували об’єкти дорожнього господарства, чистили місто від оголошень, розміщених в неустановлених місцях. Водоканал виконав 18 заявок по водопровідним мережам.

Надзвичайники

На минулому тижні сталася одна пожежа, загиблих немає.

Оставить комментарий

avatar
250