Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

«Мама Клуб» Покрова відкривав таємниці театру

«Мама Клуб» Покрова відкривав таємниці театру
20 Лис 2019 12:02 | Новини Покрова

Цими вихідними Центральна бібліотека для дітей знайомила малечу та їхніх батьків з ляльковим театром.

Кожна зустріч «Мама Клубу» то справжня подія. Навіть настання холодів не зупинило організаторів щодо пошуку нових цікавих тем. Засідання змінили свою дислокацію, але не направлення – урізноманітнювати дозвілля, робити його цікавим та насиченим.

Відділ культури виконкому спільно з фахівцями бібліотеки пропонує теми, що набувають обрисів родинних свят. Остання зустріч не стала винятком, присутні пізнавали таємниці театру ляльок. Цього стародавнього мистецтва, яке в Україні бере початок з вертепу. Перший професійний театр ляльок виник у 1921 році у Чернігові. Сьогодні ж функціонує близько 30 театрів. Є такий осередок і у Покрові, у Центральній бібліотеці для дітей.

Усі таємниці створення ляльок розповідали цієї суботи дітлахам, які вчилися оживляти знайомих персонажів. Разом з батьками малеча відчула себе і режисерами, і акторами, представивши казку «Ріпка». А щоб додати зустрічі осіннього колориту, майстрували тематичні поробки.

Кілька годин у бібліотеці пройшли весело й насичено, з позитивом та незабутніми враженнями. Організатори вже готують наступну зустріч, а учасники зазначають, що такі вечори зближують батьків і дітей, навчають і виховують.

Оставить комментарий

avatar
250