Нове на сайті
Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Покровчанин Сергій Сємак став номінантом на премію облради. Підтримаємо земляка!

Покровчанин Сергій Сємак став номінантом на премію облради. Підтримаємо земляка!
19 Лис 2019 14:01 | Новини Покрова

Наразі триває традиційне голосування, яке має визначити володарів премії Дніпропетровської обласної ради. Претендентами на цю почесну відзнаку є жителі регіону, які продемонстрували вагомі досягнення в різних сферах суспільного життя, професійній діяльності, активну участь у розбудові Дніпропетровщини.

Загалом конкурсанти змагаються в 11 категоріях. Ми пишаємося тим, що серед номінантів на нагороду з року в рік – покровчани. У 2019-у в категорії “За досягнення у спортивній діяльності, розвиток спортивного руху” за перемогу змагається представник міської ДЮСШ ім. Дані Дідіка вихованець відділення тайського боксу Сергій СЄМАК!

Для покровчанина, вихованця заслуженого тренера України Ігоря Мациборка, період 2018-2019 років став надзвичайно продуктивним. Загалом Сергій взяв участь у 12 змаганнях обласного і міжнародного рівнів, де посів 5 перших, 4 других та третіх місць. Лише у поточному році став бронзовим призером Чемпіонату світу з таїландського боксу, а нещодавно виборов срібну медаль Чемпіонату Європи!

Звісно, що конкуренти у нашого спортсмена дуже потужні. Але ми упевнені, що саме наш земляк достойний стати володарем премії облради. Кожен з нас може підтримати Сергія Сємака. Проголосувати можна за посиланням https://oblrada.dp.gov.ua/choice/ до 20 листопада.

Оставить комментарий

avatar
250