Нове на сайті

Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Відбувся Конгрес місцевих та регіональних влад при Президентові України

Відбувся Конгрес місцевих та регіональних влад при Президентові України
28 Вер 2023 14:46 | Новини Нікополя
На Дніпропетровщині відбулося обласне засідання Конгресу місцевих та регіональних влад при Президентові України – йдеться на сторінці голови Дніпропетровської обласної військової адміністрації Сергія Лисака.
Керівники і представники центральних відомств – онлайн. Команда Дніпропетровської ОВА, правоохоронний та оборонний блоки – офлайн. Голови наших районів, громад і профільні фахівці – на зв’язку “з полів”. Область прийняла Конгрес місцевих та регіональних влад при Президентові України.
Говорили про надважливе. Виклики, перед якими ставить нас війна. З одними пораємося на рівні регіону. Інші долаємо з допомогою держави. Є й такі, що вирішуємо гуртом.
Захист енергетичних об’єктів від ймовірних атак ворога. Повернення водопостачання до Нікопольського та Криворізького районів. Безпека і нюанси освітнього процесу під сиренами. А ще – медицина. Наша ініціатива зі створення мережі реабілітаційних центрів для оборонців. І, звісно, підтримка у починаннях від міжнародних партнерів.
За результатами зустрічі окреслили подальший план дій. Спільно працюватимемо й надалі, бо маємо єдину ціль. Безпека українців, комфорт та якість їхнього життя.

Оставить комментарий

avatar
250