Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Організація молоді Запорізької АЕС: нові ідеї, нові плани, нові конкурси.

Організація молоді Запорізької АЕС: нові ідеї, нові плани, нові конкурси.
14 Чер 2019 09:30 | Новини Нікополя

Організація молоді Запорізької АЕС – це жива і динамічна структура, яка об’єднує людей енергійних, творчих та небайдужих. Тому у її представників завжди є чимало корисних і цікавих ідей для урізноманітнення культурного, спортивного життя не лише атомників, а й всіх енергодарців.

23 червня відбудеться довгоочікуване спортивне свято – змагання з триатлону «АтомМен-2019». Вперше воно пройшло минулого року і одразу ж отримало популярність.

«Цього року ми маємо намір вдосконалити змагання, використовуючи електронну систему фіксації старту та фінішу учасників. Крім того, буде збільшена дистанція з плавання (до 750 м). Велосипедний пробіг – 18 км, а також учасникам треба буде пробігти дистанцію в 5 км», – розповів голова Організації молоді ВП ЗАЕС Дмитро Орлов.

З 27 по 30 червня на базі ВП ЗАЕС відбудеться спартакіада Організації молоді Атомпрофспілки. Змагатимуться шість команд зі всієї України в п’яти видах спорту. Вперше на спартакіаді відбудуться змагання з пляжного тенісу. Також будуть бадмінтон, пляжний футбол, пляжний волейбол і велоперегони.

До Дня Незалежності України молодь планує провести цікавий, динамічний та пізнавальний квест. Цей напрямок стає дедалі популярнішим – багатьом подобається мікс із інтелектуальних завдань, розгадування складних загадок та подолання фізичних перешкод. Нерідко участь у квесті беруть цілими родинами.

А восени на Запорізькій АЕС пройде галузевий конкурс професійної майстерності. І приймаюча сторона докладе максимум зусиль для того, щоб він відбувся на високому організаційному рівні.

Оставить комментарий

avatar
250