Нове на сайті
Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Новини ЗАЄС. Діти з нетерпінням чекають поїздки в «Юність».

Новини ЗАЄС. Діти з нетерпінням чекають поїздки в «Юність».
14 Чер 2019 09:35 | Новини Нікополя

Вже розподілені всі путівки на 216 дітей першого заїзду в позаміський заклад оздоровлення та відпочинку «Юність» Запорізької АЕС. І на другий заїзд вже записано більше дітей, ніж може прийняти заклад. Всього за три зміни в «Юності» відпочинуть 648 школярів.

Ріст популярності «Юності» є результатом планомірної і копіткої роботи і звичайно радує організаторів дитячого оздоровчого відпочинку.

«Популярність путівок пов’язана з проведенням в корпусах ремонтів, заміною меблів, створенням належних побутових умов, переглядом підходів до дитячого харчування і організації виховної роботи», – розповіла заступник начальника управління соціальних програм Олена Ульянова.

В закладі з’явились комп’ютерні класи і зона wi-fi, зріс рівень обслуговування та оновився персонал. Цього літа в позаміському закладі оздоровлення та відпочинку буде працювати близько 100 співробітників, приблизно 40 з них – це вихователі, старші вихователі, керівники гуртків, методист.

Дітей очікує чудове літо з походами і катанням на кораблі, великою кількістю різноманітних заходів, дискотек і кіносеансів, купанням в Азовському морі, поїздкою до аквапарку. У кожного загону буде своя viber-група для інформування батьків про події в житті дитини.

Харчування буде різноманітним, корисним і смачним, з включенням в меню улюблених дитячих страв (згідно з минулорічним опитуванням дітей), сезонних свіжих овочів і фруктів. Сформований новий склад професійних кухарів.

Перша зміна відправиться в позаміський заклад оздоровлення та відпочинку «Юність» на 6 комфортабельних автобусах вже завтра – 15 червня.

Оставить комментарий

avatar
250