Нове на сайті

Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Працівники рідкісних професій – на вагу золота.

Працівники рідкісних професій – на вагу золота.
14 Чер 2019 09:28 | Новини Нікополя

Цього року стартував новий проект з будівництва насосної станції підживлення ставка-охолоджувача в гідротехнічному цеху. Узгоджені необхідні документи, виділені кошти, і скоро розпочнуться підготовчі роботи, що йдуть перед вертикальним плануванням проммайданчика.

Будівництво нового об’єкту стане серйозним випробовуванням для будівельників. А так як мова ведеться про гідротехнічну споруду, яка має будуватися під захистом водозниження, то в процесі обов’язково буде задіяна команда водолазів гідротехнічного цеху.

Професія водолаза рідкісна, але необхідна, особливо на виробництві, яке тісно пов’язане з водопостачанням. На АЕС багато виробничого обладнання в буквальному сенсі експлуатується у воді. І воно теж проходить технічний контроль, ремонт. Тому не дивно, що водолази беруть безпосередню участь практично в кожному ремонті енергоблока.

Колектив водолазів невеликий – усього 8 осіб, але з багатою історією й традиціями.

Кожного разу, проходячи атестацію у Київській морській школі, тобто, підтверджуючи свою профпридатність, фахівці ознайомлюються з новинками водолазних справ.

Вони відповідають, без краплі перебільшення, за життя один одного, адже мова йде про занурення, виконання робіт під водою.

Кожен з працівників – професійний водолаз, відмінний працівник, обізнаний та відповідальний. Характерною їх рисою є взаємозамінність і командний підхід. Така робота неможлива без довіри й впевненості у правильності дій кожного.

Оставить комментарий

avatar
250