Нове на сайті
Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Підведено підсумки та оголошено переможців конкурсу «Будь інженером!»

Джерело: ЗАЕС

Підведено підсумки та оголошено переможців конкурсу  «Будь інженером!»
13 Тра 2021 08:05 | Новини Нікополя

В культурно-діловому центрі Запорізької АЕС відбулося нагородження переможців відкритого конкурсу «Будь інженером!».
Абсолютними переможцями за підсумками конкурсу, по всіх трьох номінаціях – з математики, фізики та хімії, набравши максимальну кількість балів стали: 1 місце – Іван Самарський (Енергодарська загальноосвітня школа №2), 2 місце – Андрій Бондаренко (Енергодарська багатопрофільна гімназія «Гармонія»), 3 місце – Олександр Іванцок (Енергодарський навчально-виховний комплекс №5).
У номінації «Кращий з математики» першим став учень Енергодарського навчально-виховного комплексу №5 Кирило Єлсуков. «Кращою з фізики» стала учениця Енергодарського багатопрофільного ліцею Ірина Плодовська, а «Кращим з хімії» – учень Енергодарського навчально-виховного комплексу №1 Олексій Бурля.
З кожним роком відкритий конкурс, який проходить у рамках програми профорієнтації учбових закладів, організований Радою молодих фахівців Запорізької АЕС за підтримки адміністрації та профспілкового комітету станції, а також Українського ядерного товариства, стає усе більш популярним серед школярів міста-супутника Запорізької АЕС Енергодара.
Цього року у конкурсі взяло участь 87 школярів енергодарських шкіл, які продемонстрували свої знання з точних наук. Всі переможці були нагороджені грамотами та цінними подарунками від організаторів конкурсу.
Захід відбувся з дотриманням всіх карантинних обмежень та використанням засобів індивідуального захисту.

Оставить комментарий

avatar
250