Нове на сайті

Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Бюджет участі

Бюджет участі
20 Лис 2020 13:55 | Новини Нікополя

Які ще проєкти-переможці «Бюджету участі 2020» вже реалізовано в Нікополі

У 2016 році в Нікополі було запроваджено конкурс «Бюджет участі». Завдяки чому жителі нашого міста отримали змогу втілювати в життя свої мрії з благоустрою та поліпшення естетичного вигляду Нікополя за кошти місцевого бюджету. З 2017 по 2019 роки в нашому місті реалізовано 64 проєкти. Цього року у конкурсі перемогли 22 проєкти. На кожний із них виділено по сто тисяч гривень.

Колектив спеціалізованої школи № 5, що розташована на вулиці Гагаріна, бере участь у конкурсі «Бюджет участі» вже другий рік поспіль. Минулого року завдяки перемозі в цьому конкурсі біля школи з’явилася пішохідна доріжка, що було вкрай необхідною для безпечного пересування вздовж дороги де їздять автомобілі не тільки учнів школи, а й жителів мікрорайону.

Цього року переможцем конкурсу став проєкт «Спортивний майданчик «Ігри на асфальті». Тут вже заасфальтували частину шкільного подвір’я. а навесні його розмалюють класиками, твістером для проведення рухливих ігор, а також знаками дорожнього руху для того, щоб навчити дітей дорожній грамоті та прищепити навички безпечної поведінки на дорозі.

Оставить комментарий

avatar
250