Нове на сайті

Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Транспортний цех Запорізької АЕС до зими готовий

Джерело: ЗАЕС

Транспортний цех Запорізької АЕС до зими готовий
30 Вер 2020 08:35 | Новини Нікополя

Транспортний цех Запорізької АЕС готовий до осінньо-зимового періоду: всі підготовчі роботи завершені, техніка укомплектована, реагенти закуплені.
У разі зниження температури цех подбає про чистоту та безпеку доріг, що ведуть до Запорізької АЕС та її підрозділів, а також верхньої дороги Енергодарського шосе – тобто усієї території, закріпленої за атомною станцією.
До роботи готові 11 одиниць снігоприбиральної техніки, організовано бригаду, яка очищатиме дороги від снігу та льоду. Крім техніки транспортного цеху в боротьбі з ожеледдю та снігом візьме участь техніка управління будівництва. За чистоту міських доріг відповідатимуть комунальні служби.
У професіоналізмі водіїв та інших працівників транспортного цеху сумнівів немає, але проводиться робота з персоналом стосовно підготовки до зими, оскільки пильність транспортників на дорогах в складних погодних умовах повинна виростати в рази.
Зима для автомобілістів – складний час. Але колектив формувався десятиліттями, всі усвідомлюють ступінь відповідальності. А в цеху постійно проводяться інструктажі з безпеки руху, керування автомобілями в зимовий період.

Оставить комментарий

avatar
250