Нове на сайті
Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

На Запорізькій АЕС відбувся конкурс «Будь інженером!»

Джерело: ЗАЕС

На Запорізькій АЕС відбувся конкурс «Будь інженером!»
30 Вер 2020 11:55 | Новини Нікополя

У місті-супутнику Запорізької АЕС відбувся традиційний конкурс «Будь інженером!» серед учнів 11 класів закладів загальної середньої освіти. Ініціатором конкурсу є Рада молодих фахівців Запорізької АЕС та Українське ядерне товариство за підтримки адміністрації та профспілкового комітету станції.
Конкурс проходив з трьох предметів – математики, фізики та хімії, і зібрав цього року більше 60 учасників з міста-супутника ВП ЗАЕС та Водянської ОТГ.
Головною метою проведення конкурсу є підвищення інтересу в учнів старших класів до базових предметів інженерних напрямків, підвищення престижності професії атомника, зміцнення позитивного ставлення до атомної енергетики, а також залучення кращих представників учнівської молоді до ВП ЗАЕС.
У завданнях для учасників немає олімпіадного рівня або підвищеної складності, але вони досить цікаві. Щоб стати переможцем, необхідно правильно виконати більше завдань, ніж інші. Абсолютним переможцем стане учасник, що з усіх предметів набрав найбільшу кількість балів.

Оставить комментарий

avatar
250