Нове на сайті

Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Визначено переможців серед претендентів на посади незалежних членів наглядових рад комунальних підприємств міста

Визначено переможців серед претендентів на посади незалежних членів наглядових рад комунальних підприємств міста
28 Бер 2019 16:10 | Новини Нікополя

Спочатку на засіданні конкурсної комісії з відбору незалежних членів наглядових рад комунальних підприємств під головуванням керуючого справами виконкому Сергія Донця, яке відбулося минулого тижня, розглянули документи претендентів на посади. До участі в конкурсі були допущені 18 чоловік, які подали повний пакет документів.

До документів 14 кандидатів виникли зауваження: були подані або не всі документи, або невірно оформлені. Тому комісія прийняла рішення надати можливість кандидатам подати відсутні або виправлені документи до 25 березня, після чого їх допустили до конкурсу.

На засіданні конкурсної комісії, яке відбулося 27 березня, з кожним претендентом провели співбесіду. Кожен член конкурсної комісії не тільки мав змогу надати запитання, навіть провокаційні, а й додати до протоколу свою окрему думку.

За результатами відкритого поіменного голосування були визначені переможці, які займуть посади незалежних членів наглядових рад комунальних підприємств міста.

Нагадуємо, що Наглядова рада є постійно діючим колегіальним органом управління комунального підприємства, що в межах компетенції, визначеної законодавством і Статутом підприємства, контролює та координує діяльність підприємства. Члени Наглядових рад мають право: брати участь у нарадах, комісіях, засіданнях, переговорах, які проводяться на підприємстві, вносити пропозиції до планів роботи підприємства, а також порушувати питання про звітування посадових осіб підприємства перед Наглядовою радою або про звільнення посадових осіб підприємства.

Оставить комментарий

avatar
250