Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Визначені переможці на часткову компенсацію кредитів суб’єктам мікро- та малого підприємництва з міського бюджету

Визначені переможці на часткову компенсацію кредитів суб’єктам мікро- та малого підприємництва з міського бюджету
28 Бер 2019 12:30 | Новини Нікополя

В рамках «Програми розвитку малого та середнього підприємництва в місті Нікополь на 2018-2020 роки» проведено конкурс часткової компенсації відсоткових ставок за кредитами суб’єктам мікро- та малого підприємництва.

В цьому році ставку компенсації збільшено до 150 тисяч гривень. Розмір для часткового відшкодування відсотків за кредитами не може перевищувати 1 млн.грн. Тобто на конкурс подавали документи ті підприємці, які брали позику не більше чим мільйон гривень. Розмір часткового відшкодування – не більше 50 відсотків позики.

28 січня було проведено робочу нараду з керівниками банківських установ Нікополя, на якій детально роз’яснено про умови та строки проведення конкурсу. Прийом документів від претендентів на участь розпочався з 1 лютого та тривав до 18 березня включно.

Станом на 18 березня було зараховано чотири претенденти. 19 березня на засіданні конкурсної комісії розкриті конверти з документами, які подавались у запечатаному виді, після чого члени комісії перевірили наявність всіх необхідних документів.

Оставить комментарий

avatar
250