Нове на сайті
Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Визначені переможці на часткову компенсацію % ставок за кредитами суб’єктам мікро- та малого підприємництва з міського бюджету

Визначені переможці на часткову компенсацію % ставок за кредитами суб’єктам мікро- та малого підприємництва з міського бюджету
29 Бер 2019 10:05 | Новини Нікополя

В рамках «Програми розвитку малого та середнього підприємництва в місті Нікополь на 2018-2020 роки» проведено конкурс часткової компенсації відсоткових ставок за кредитами суб’єктам мікро- та малого підприємництва.

В цьому році суму компенсації збільшено до 150 тисяч гривень. На конкурс подавали документи ті підприємці, які брали позику не більше чим 1 млн. грн. Розмір часткового відшкодування – не більше половини суми сплачених відсотків за кредитами.

28 січня було проведено робочу нараду з керівниками банківських установ Нікополя, на якій детально роз’яснено про умови та строки проведення конкурсу. Прийом документів від претендентів на участь розпочався з 1 лютого та тривав до 18 березня включно.

19 березня на засіданні конкурсної комісії розкриті конверти з документами претендентів, які подавали у запечатаному виді. Після чого члени комісії перевірили наявність всіх необхідних документів та достовірність вказаної в них інформації.

При визначені переможців звертали увагу на те, чи створені нові робочі місця на дату подання заяви, яку заробітну плату сплачують своїм робітникам, а також враховувався напрямок діяльності. Крім того, увага приділялась тому, чи є збільшення відрахувань до бюджетів всіх рівнів за рахунок реалізації проекту, на який брався кредит.

Оставить комментарий

avatar
250