Нове на сайті

Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Навчально-тренувальний центр Запорізької АЕС планує навчальний графік на 2020 рік

Джерело: Запорізька АЕС

Навчально-тренувальний центр Запорізької АЕС планує навчальний графік на 2020 рік
12 Вер 2019 15:32 | Новини Нікополя

Щороку фахівці навчально-тренувального центру (НТЦ) проводять наради з інженерами або заступниками керівників підрозділів по роботі з персоналом для оптимізації планування навчального графіку, адже більшу частину всього обсягу роботи з персоналом складає його навчання.

Фахівці станції навчаються на посади, підвищують кваліфікацію, перекваліфікуються, регулярно проходять курси з охорони праці, пожежної безпеки, а також виїжджають на семінари та курси в інші міста України. Все це – матеріальні витрати, тому плануванню навчання персоналу Запорізької АЕС приділяється стільки уваги.

В підрозділах проводиться аналіз потреби за всіма видами навчання, на основі якого навчально-тренувальний центр складає графік занять і розподіляє ресурси.

На нараді фахівці НТЦ порекомендували планувати все, включаючи навчання, пов’язане з модернізацією, впровадженням нових систем, віком персоналу, вакантними посадами та іншими нюансами.

«Потрібно максимально спланувати і кількість персоналу, і кошти, і товарно-матеріальні цінності – ця робота дуже важлива. Це – закладання бюджету для реалізації всіх потреб в навчанні», – наголосила керівник бюро планування та організації підготовки персоналу НТЦ ВП ЗАЕС Олена Котеньова.

Оставить комментарий

avatar
250