Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

В Нікополі відбувся 27-й Чемпіонат України з пожежно-прикладного спорту

В Нікополі відбувся 27-й Чемпіонат України з пожежно-прикладного спорту
12 Вер 2019 16:55 | Новини Нікополя

11 вересня на стадіоні «Електрометалург» відбулося урочисте відкриття 27-го Чемпіонату України Збройних Сил України з пожежно-прикладного спорту. Чемпіонат проводився Східним територіальним відділом пожежної безпеки та військовою частиною А2110, спільно з відділом з питань спорту управління гуманітарної політики Нікопольської міської ради, відповідно до наказу Генерального штабу Збройних Сил України, з метою популяризації пожежно-прикладного спорту, здорового способу життя та підняття престижу військової служби серед цивільної молоді.

В Чемпіонаті взяли участь сім команд: Національного Університету оборони України, Військово-Морських Сил ЗСУ, Сухопутних Військ ЗСУ, Повітряних Сил ЗСУ, тилу ЗСУ, Озброєння ЗСУ та Головного управління оперативного забезпечення ЗСУ.

Команди військових пожежних виконували чотири основнівиди завдань: подолання стометрової смуги з перешкодами, підйом по штурмовій драбині у вікно 4 поверху навчальної вежі, бойове розгортання пожежних автомобілів з ураженням мішеней і пожежна естафета з гасінням вогню.

Оставить комментарий

avatar
250