Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Відбувся фінальний Круглий стіл в рамках реалізації проекту «Прозора регуляторна діяльність – запорука економічного зростання»

Відбувся фінальний Круглий стіл в рамках реалізації проекту «Прозора регуляторна діяльність – запорука економічного зростання»
12 Вер 2019 14:40 | Новини Нікополя

10 вересня під головуванням заступника міського голови Олени Давидко пройшов фінальний Круглий стіл в рамках реалізації проекту «Прозора регуляторна діяльність – запорука економічного зростання». Проект фінансується ЄС і Міністерством закордонних справ Данії. Гостями заходу також стали керівники та фахівці відділів відповідальних за регуляторну політику міст Дніпропетровської області:  Кам’янське, Павлоград, Першотравенськ, Марганець, Покров, Слобожанської ОТГ.

В ході заходу керівник проекту Костянтин Сомсіковий презентував результати роботи за три місяці реалізації проекту. Таким результатом стали рекомендаційні матеріали щодо порядку проведення громадських обговорень проектів регуляторних актів у Нікопольській міській раді.

Свою експертну оцінку представив учасникам Круглого столу Олексій Літвінов, кандидат наук з державного управління. На його думку, запропоновані рекомендації можна використовувати як посібник для систематизації та поглиблення знань у сфері державної регуляторної політики, а також для підготовки ефективних регуляторних актів.

Оставить комментарий

avatar
250