Нове на сайті

Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Міський голова відзвітував перед громадою

Міський голова відзвітував перед громадою
11 Бер 2019 14:35 | Новини Нікополя

6 березня в Нікопольському культурно-дозвіллєвому центрі міський голова Нікополя Андрій Петрович Фісак звітував про результати роботи органів місцевого самоврядування за 2018 рік.

У своєму звіті очільник міста детально зупинявся на досягненнях усіх напрямків роботи міської ради. Звітуючи по кожній галузі міста, Андрій Петрович спирався на факти, цифри та розлогу наочну презентацію, на якій чітко розписано всі здобутки минулого 2018 року.

Андрій Петрович наголосив, що це був рік напруженої роботи, прийняття компромісних рішень, закріплення позитивних тенденцій розвитку міста з єдиною метою – максимально реалізувати інтереси нашої громади.

Міський голова не залишив без уваги такі важливі сфери, як благоустрій міста, культура, медицина, спорт та соціальний захист населення.

Також, Андрій Фісак звітував про плідну співпрацю з міжнародними організаціями Німеччини, Канади, завдяки роботі з якими в місто виходить на новий рівень відносин цими країнами.

Наприкінці звіту Андрій Петрович підсумував, що Реалізація Стратегії розвитку міста буде успішною тоді, коли до її виконання буде причетний кожен громадянин – від студента до пенсіонера, від робітника до керівника великого підприємства.

Оставить комментарий

avatar
250