Нове на сайті

Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Змінився порядок виплати субсидії

Змінився порядок виплати субсидії
11 Бер 2019 14:50 | Новини Нікополя

З 1 березня цього року змінився порядок виплати субсидії: набула чинності її монетизована частина. Що це означає і кого стосується було озвучено на засідання робочої групи під головуванням заступника міського голови Сергія Тихенка.

З березня 2019 року всі громадяни, кому призначено субсидію в жовтні, листопаді та грудні 2018 року отримають готівку для оплати комунальних платежів за лютий 2019 року. Відповідно, у квітні прийдуть кошти для розрахунку за спожиті послуги у березні, в травні – за квітневу комуналку. Правила призначення субсидії майже не змінюються, змінюється алгоритм її виплати.

– Постановою прийнято рішення, що протягом трьох місяців: березень, квітень і травень, субсидію будуть виплачувати «живими грошима», – роз’яснює начальник управління соціальної політики Нікопольської міської ради Олена Полянська. – Це свого роду експеримент: люди отримають гроші і будуть платити за комунальні послуги.

Виплата субсидії буде проведена різними способами. Пенсіонери отримуватимуть свою частину субсидії разом з пенсією через банк або через пошту, в залежності від того, де вони отримують пенсію.

Оставить комментарий

avatar
250