Нове на сайті
Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

У Вашингтоні Андрій Єрмак провів низку зустрічей із членами Конгресу США 

У Вашингтоні Андрій Єрмак провів низку зустрічей із членами Конгресу США 
15 Лис 2023 18:10 | Новини України

У межах робочого візиту до Сполучених Штатів Америки у складі української делегації, очолюваної першою віцепрем’єр-міністеркою – міністеркою економіки Юлією Свириденко, керівник Офісу Президента Андрій Єрмак провів низку зустрічей із членами обох палат Конгресу США. 

Зокрема, Андрій Єрмак зустрівся з представниками українського кокусу в Палаті представників Марсі Каптур, Майком Квіглі, Грегорі Міксом та конгресменом Томом Кіном. Очільник Офісу Президента привітав конгресменів з обранням нового спікера Палати представників Майка Джонсона.  

Крім того, відбулася зустріч із представниками українського кокусу в Сенаті Ліндсі Гремом, Джин Шахін, Емі Клобучар, Діком Дурбіном, Роджером Вікером та сенаторами Майком Беннеттом і Тімом Кейном.

Андрій Єрмак також зустрівся з лідером республіканської меншості в Сенаті Мітчем Макконнеллом і сенаторами Джоном Корніном, Томом Коттоном, Марком Рубіо, Сюзан Коллінз і Джоном Хоевеном.

Керівник Офісу Президента констатував: кожна така зустріч – це чергове підтвердження стратегічного партнерства між Україною та США. 

Оставить комментарий

avatar
250