Нове на сайті
Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Кожен наш воїн, який тримає позиції під Авдіївкою, заслуговує на нашу надзвичайну вдячність – звернення Президента України

Кожен наш воїн, який тримає позиції під Авдіївкою, заслуговує на нашу надзвичайну вдячність – звернення Президента України
15 Лис 2023 07:10 | Новини України

Бажаю здоров’я, шановні українці, українки!

Звіт за цей день. Перше – наші воїни. Сьогодні на селекторі доповідали розвідка, Головком, СБУ, міністр оборони. Загалом ситуацію на фронті, конкретні напрямки. Снаряди, техніка – все для фронту. Авдіївка, Купʼянськ, Бахмут. Також південні напрямки. Дуже інтенсивні російські штурми, і особливо – на Донеччині.

Ми маємо розуміти, що в Путіна зараз дуже цинічна й конкретна політична мета – і він готовий убити скільки завгодно своїх людей, бо хоче на першу половину грудня показати хоча б якийсь тактичний результат. Тоді, коли планує оголосити про свої вибори. Росія вже втрачає під Авдіївкою і солдатів, і техніку швидше та масштабніше, ніж, зокрема, під Бахмутом. Витримувати цей їхній натиск надзвичайно складно. І кожен наш воїн, який тримає позиції, кожен наш воїн, який виконує бойові завдання саме там, заслуговує на надзвичайну нашу вдячність. Справжні герої!

Що більше російської сили буде знищено зараз під Авдіївкою, то гіршою для ворога буде загальна ситуація, загальний перебіг цієї війни.

Оставить комментарий

avatar
250