Нове на сайті

Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Працюємо з усіма партнерами заради посилення ППО для України – звернення Президента Володимира Зеленського

Працюємо з усіма партнерами заради посилення ППО для України – звернення Президента Володимира Зеленського
10 Лис 2023 04:10 | Новини України

Бажаю здоровʼя, шановні українці, українки!

Продовжуємо будувати наші відносини з усіма країнами Глобального Півдня – Україні потрібне розуміння в усіх частинах світу.

Говорив сьогодні з Президентом Індонезії – до речі, саме там була вперше представлена наша Формула миру рік тому, на саміті «двадцятки». Я поінформував зараз пана Президента про досягнуті нами результати в залученні світової більшості до Формули миру. Сподіваюся, Індонезія стане частиною цієї глобальної роботи.

Обговорили й питання глобальної продовольчої безпеки – наші морські експортні коридори. Це один із найбільших успіхів України – очищення нашого моря від російських військових кораблів. Це дає більше безпеки, і не лише нам, а й усьому світу. Я вдячний усім нашим воїнам, усім працівникам портів, кожному й кожній, хто допомагає, за те, що Чорне море залишається живим морем для глобальних відносин, а не зоною російського терору.

Звичайно, тема страждань людей на Близькому Сході була однією з основних у нашій розмові із Президентом Індонезії. Дуже важливо, щоб якнайбільше мирних людей були захищені і щоб із цієї війни, яка триває зараз на Близькому Сході, не почався повномасштабний обвал міжнародної стабільності. Безпека та мир потрібні всім.

Оставить комментарий

avatar
250