Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Президент України разом із Президенткою Єврокомісії привітав українських залізничників із їхнім професійним святом

Президент України разом із Президенткою Єврокомісії привітав українських залізничників із їхнім професійним святом
4 Лис 2023 22:10 | Новини України

З нагоди Дня залізничника Президент України Володимир Зеленський узяв участь в урочистих заходах на Центральному залізничному вокзалі Києва та вручив державні нагороди працівникам галузі.

Разом із Главою держави участь у церемонії відзначення українських залізничників взяла Президентка Європейської комісії Урсула фон дер Ляєн, яка прибула з візитом до нашої країни.

Володимир Зеленський наголосив у виступі, що залізничники допомагають Україні вистояти в повномасштабній російській війні.

«Наша залізниця – це значно більше, ніж господарство. Це гарантія, що наші люди, наша українська економіка, наша держава не будуть відірвані від європейських країн, які нам допомагають. Наша залізниця – це гарантія, що області України, наші міста, села в різних частинах нашої держави навіть під обстрілами російських терористів об’єднані в один простір життя з необхідними сервісами та товарами», – сказав Президент.

Глава держави подякував усім працівникам і працівницям української залізниці, які, попри небезпеку, працюють заради держави та цінностей, що об’єднують усю Європу попри спроби ворога зруйнувати наші життя.

Оставить комментарий

avatar
250