Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Андрій Єрмак провів телефонну розмову з радником Президента ПАР із питань національної безпеки

Андрій Єрмак провів телефонну розмову з радником Президента ПАР із питань національної безпеки
4 Лис 2023 21:10 | Новини України

Керівник Офісу Президента України Андрій Єрмак провів телефонну розмову з радником Президента Південно-Африканської Республіки з питань національної безпеки Сідні Муфамаді.

Андрій Єрмак подякував за участь Південно-Африканської Республіки й особисто Сідні Муфамаді в усіх зустрічах на рівні радників із питань національної безпеки на Мальті, у Джидді та Копенгагені. Співрозмовники предметно обговорили результати третьої зустрічі, яка відбувалася на Мальті 28–29 жовтня, щодо відновлення сталого та справедливого миру на основі Української формули миру.

«Зустріч на Мальті була успішною, конструктивною, з досягненням конкретних результатів. Усе це стало можливим також завдяки незмінній підтримці такої впливової країни, як Південно-Африканська Республіка. Зокрема, у продовження домовленостей, досягнутих на полях 78-ї сесії Генеральної Асамблеї ООН у Нью-Йорку в межах зустрічі між Президентом України Володимиром Зеленським і Президентом Південно-Африканської Республіки Сирілом Рамафосою», – наголосив очільник Офісу Глави держави.

Оставить комментарий

avatar
250