Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Глава держави зустрівся з міністром оборони Нідерландів

Глава держави зустрівся з міністром оборони Нідерландів
3 Лис 2023 03:10 | Новини України

Президент України Володимир Зеленський зустрівся з міністром оборони Королівства Нідерланди Кайсою Оллонгрен, яка прибула з візитом до нашої країни.

Глава держави подякував Кайсі Оллонгрен за її велику увагу до України та неодноразове відвідання нашої держави з початку повномасштабного вторгнення РФ.

«Нідерланди з нами з перших днів російської агресії. Ми дуже цінуємо те, що маємо таких потужних партнерів та справжніх друзів», – сказав Володимир Зеленський.

Президент України високо оцінив плідний діалог з Прем’єр-міністром Нідерландів Марком Рютте, зокрема підсумки телефонної розмови, яка відбулася 30 жовтня.

«Ми вдячні Нідерландам за важливі рішення на підтримку України, ухвалені у важливі часи. Ці рішення ставали сигналом для інших партнерів – як це було з Patriot та F-16. Це вагома підтримка для нашої армії, для наших людей», – зазначив Глава держави.

Володимир Зеленський поінформував про ситуацію на полі бою.

Було детально обговорено подальшу підтримку з боку Нідерландів у посиленні спроможностей українських захисників та безпеку «зернового коридору».

Оставить комментарий

avatar
250