Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

На Мальті відбулася третя зустріч радників із питань національної безпеки та радників із зовнішньої політики щодо ключових принципів миру в Україні та світі

На Мальті відбулася третя зустріч радників із питань національної безпеки та радників із зовнішньої політики щодо ключових принципів миру в Україні та світі
29 Жов 2023 19:10 | Новини України

На Мальті 28 жовтня відбулася третя зустріч радників із питань національної безпеки та радників із зовнішньої політики щодо імплементації Формули миру Президента Володимира Зеленського та принципів відновлення миру в Україні, у якій взяли участь представники держав і міжнародних організацій.

Ця зустріч стала логічним продовженням консультацій у відповідному форматі в Копенгагені (Данія) у червні поточного року та в Джидді (Саудівська Аравія) у серпні.

У третій зустрічі взяли участь дипломати з 66 країн та міжнародних організацій. Зокрема, до неї долучилися делегації багатьох держав Азії, Африки, Латинської Америки. Для порівняння, у попередній зустрічі брали участь 42 делегації. Постійне зростання кількості учасників цього формату свідчить про неухильне посилення міжнародної підтримки принципів, на яких ґрунтується українська Формула миру, представлена Володимиром Зеленським майже рік тому як основа для досягнення стійкого, справедливого та всеосяжного миру.

Керівник Офісу Президента України, голова української делегації на Мальті Андрій Єрмак у виступі подякував кожному присутньому в залі, а також лідерам усіх країн, чиї представники взяли участь у цій зустрічі.

Оставить комментарий

avatar
250