Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

На полях третьої зустрічі на рівні радників Андрій Єрмак зустрівся з міністром закордонних та європейських справ і торгівлі Мальти

На полях третьої зустрічі на рівні радників Андрій Єрмак зустрівся з міністром закордонних та європейських справ і торгівлі Мальти
29 Жов 2023 03:10 | Новини України

У межах третьої зустрічі щодо реалізації Української формули миру на рівні радників із національної безпеки та зовнішньої політики на Мальті за дорученням Президента України керівник Офісу Глави держави Андрій Єрмак провів зустріч із міністром закордонних та європейських справ і торгівлі Республіки Мальта Ієном Боргом.

Керівник Офісу Президента висловив подяку мальтійській стороні за організацію безпрецедентної за кількістю учасників з усього світу зустрічі щодо принципів миру для України, Європи та світу. Він також подякував Мальті за активну підтримку територіальної цілісності й суверенітету нашої держави, зокрема в контексті ухвалення важливих для України рішень в ООН та інших міжнародних організаціях.

«Ми ніколи не забудемо вашу підтримку нашої держави з початку повномасштабного вторгнення Росії», – сказав Андрій Єрмак.

Ієн Борг зазначив, що Мальта одразу ухвалила рішення не бути стороннім спостерігачем, а допомагати Україні протистояти агресії, бо також поважає міжнародне право й Статут ООН і цінує життя людей. 

Оставить комментарий

avatar
250