Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Президент Володимир Зеленський вручив ордени Золота Зірка рідним 21 полеглого Героя України: Всі імена, які сьогодні прозвучать, – це імена подвигів

Президент Володимир Зеленський вручив ордени Золота Зірка рідним 21 полеглого Героя України: Всі імена, які сьогодні прозвучать, – це імена подвигів
28 Жов 2023 01:10 | Новини України

Президент Володимир Зеленський вручив ордени «Золота Зірка» рідним військовослужбовців Збройних Сил України та Служби безпеки України, які удостоєні звання Героя України посмертно.

Вручення відбулося в Білій залі Героїв України Маріїнського палацу в Києві.

«Сьогодні прозвучать звання, імена, прізвища та по батькові 21 громадянина України, полеглих воїнів Збройних Сил України та Служби безпеки України. Солдатів, сержантів та командирів. Синів, братів, батьків. Побратимів, з якими було честю служити. Громадян, якими могла б пишатися кожна поважна держава. Всі імена, які сьогодні прозвучать, – це не просто імена, це імена справжніх подвигів. Імена порятунку – порятунку людей, позицій, держави Україна. Це імена такої сили людей, яка й дозволяє народам зберігатись у світі», – сказав Президент.

Глава держави висловив переконання, що ордени «Золота Зірка», якими відзначений героїзм полеглих воїнів, означають, що про них ніколи не забудуть.

«Що їхні імена та історії – знатимуть. Що Україна завжди буде їм вдячною. І що ви, як і всі інші громадяни України, завжди зможете відчувати, що життя нашої держави, врятоване життями українських героїв, дійсно присвячене всім нашим людям», – наголосив Володимир Зеленський.

Оставить комментарий

avatar
250