Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Представники Офісу Президента обговорили з очільницею групи світових лідерів The Elders Мері Робінсон реалізацію Української формули миру

Представники Офісу Президента обговорили з очільницею групи світових лідерів The Elders Мері Робінсон реалізацію Української формули миру
21 Жов 2023 06:10 | Новини України

Заступник керівника Офісу Президента України Андрій Сибіга й радник керівника Офісу Глави держави Олександр Бевз зустрілися з очільницею групи світових лідерів The Elders, Президенткою Ірландії у 1990–1997 рр. Мері Робінсон. Зустріч відбулася на полях конференції «Об’єднані заради справедливості. Об’єднані заради природи», присвяченої притягненню Росії до відповідальності за злочини екоциду в Україні.  

Андрій Сибіга подякував за увагу, яку група світових лідерів The Elders приділяє підтримці України на тлі повномасштабного вторгнення Росії, що триває. Він відзначив важливість візиту представників групи Пан Гі Муна й Хуана Мануеля Сантоса Кальдерона в Україну в серпні 2022 року. Окрему подяку було висловлено Мері Робінсон за її активну роль у приверненні уваги до злочинів проти довкілля, які скоює російський агресор в Україні. 

Заступник керівника Офісу Президента України обговорив із Мері Робінсон подальші кроки з реалізації Української формули миру та підготовку до наступної зустрічі дипломатичних радників, яка відбудеться наприкінці жовтня. 

Оставить комментарий

avatar
250