Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Фундація Олени Зеленської відбудує дитячий творчо-спортивний хаб у Бородянці

Фундація Олени Зеленської відбудує дитячий творчо-спортивний хаб у Бородянці
21 Жов 2023 02:10 | Новини України

Фундація Олени Зеленської розпочинає проєкт із відбудови дитячого творчо-спортивного хабу в Бородянці на Київщині. Будівлю знищили російські війська під час окупації населеного пункту навесні 2022 року. На відновлення об’єкта заплановано спрямувати 1 млн дол. США. Кошти на будівництво передає родина Темертеїв, яка з початку повномасштабної війни співпрацює з Фундацією першої леді України.

Дружина Президента разом із командою своєї Фундації, директоркою українських ініціатив Фундації Темертеїв Христиною Воллер і головою Київської ОВА Русланом Кравченком оглянули місце, де раніше був дитячий центр, та обговорили перші кроки в реалізації спільного проєкту.

«Канадська родина Темертеїв належить до найбільших українських меценатів сучасності, бо походить з України та не забуває про своє коріння. Фундація Темертеїв торік однією з перших долучилася до співпраці з новоствореною Фундацією Олени Зеленської. Спільна робота дала нам змогу весь цей рік підтримувати й забезпечувати необхідним багатодітні прийомні родини, які втратили домівки, жителів деокупованих територій. Тепер у нас з’являються нові спільні проєкти, отже, зможемо допомогти ще більшій кількості українців», – сказала перша леді.

Оставить комментарий

avatar
250