Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Міністр оборони представив програму дій; уже є перші кроки для розв’язання питань, які порушували військові – звернення Президента України

Міністр оборони представив програму дій; уже є перші кроки для розв’язання питань, які порушували військові – звернення Президента України
19 Жов 2023 05:10 | Новини України

Дорогі українці, українки!

У Запоріжжі весь день тривають рятувальні роботи на місці влучання російської ракети. Частина звичайного житлового будинку зруйнована – поверхи з третього по п’ятий в одному з під’їздів. Станом на цей час відомо про загибель пʼяти людей. Мої співчуття рідним і близьким. Іще пʼять людей травмовані, їм надається необхідна допомога. Я вдячний усім, хто працює на місці та підтримує людей: ДСНС, медичні працівники, наша поліція, комунальні служби.

І я дякую всім нашим воїнам, які завдають ударів окупанту й цим повертають Україні справедливість. Це фундамент існування нашої держави – знищувати ворога й цим захищати людей. Що успішніші будуть наші воїни, що більше руху вперед буде на фронті, що більш принципових втрат зазнаватимуть російські війська, то швидше ми зможемо повернути безпеку всім нашим містам і селам. Кожній громаді – від Сумщини до Запорізької області, від Оріхова до кожного іншого міста нашої держави.

Сьогодні я провів важливі телефонні розмови з Прем’єр-міністром Норвегії та Президентом Франції. Зокрема, про те, що відбувається на полі бою, про підтримку наших воїнів, про оборонну співпрацю, про роботу «зернових коридорів» у Чорному морі. Це важливо не лише для нашої держави, а й для всього світу, для глобальної стабільності. Особлива увага, звичайно, – посиленню ППО та наших далекобійних можливостей, нашої міцності на морі.

Оставить комментарий

avatar
250