Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Президент України зустрівся з Прем’єр-міністром Румунії

Президент України зустрівся з Прем’єр-міністром Румунії
19 Жов 2023 03:10 | Новини України

Президент України Володимир Зеленський провів зустріч із Прем’єр-міністром Румунії Марчелом Чолаку, який перебуває з візитом у нашій країні.

Глава держави висловив подяку Румунії за вагому практичну допомогу Україні з перших днів повномасштабного російського вторгнення.

«Хочу подякувати вам особисто й людям Румунії за підтримку України, українського народу, а також за ті пакети військової допомоги, які посилили нас на полі бою», – наголосив Володимир Зеленський.

Президент високо оцінив результати свого нещодавнього візиту до Румунії, а також перше в історії українсько-румунських відносин спільне засідання урядів двох країн, яке відбулося в Києві.

«Це велике досягнення після наших домовленостей на рівні президентів щодо розбудови стратегічного партнерства між країнами. Сьогодні ми бачимо розвиток цих домовленостей», – сказав Володимир Зеленський.

Глава держави висловив переконання, що українсько-румунські відносини й надалі поглиблюватимуться. Цьому сприятиме також розв’язання актуальних питань двостороннього порядку денного.

Оставить комментарий

avatar
250