Нове на сайті

Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

УКАЗ ПРЕЗИДЕНТА УКРАЇНИ 695/2023

УКАЗ ПРЕЗИДЕНТА УКРАЇНИ 695/2023
18 Жов 2023 04:05 | Новини України

Відповідно до статті 107 Конституції України постановляю:

1. Увести в дію рішення Ради національної безпеки і оборони України від 17 жовтня 2023 року «Про організацію захисту та забезпечення безпеки функціонування об’єктів критичної інфраструктури та енергетики України в умовах ведення воєнних дій» (додається, для службового користування, без пунктів 8, 11 – відкрита інформація).

2. Контроль за виконанням рішення Ради національної безпеки і оборони України, введеного в дію цим Указом, покласти на Секретаря Ради національної безпеки і оборони України.

3. Цей Указ набирає чинності з дня його опублікування.

Президент України В.ЗЕЛЕНСЬКИЙ

Для службового користування(без пунктів 8, 11 – відкрита інформація)

Введено в діюУказом Президента Українивід 17 жовтня 2023 року № 695/2023

Ради національної безпеки і оборони України

від 17 жовтня 2023 року

Про організацію захисту та забезпечення безпеки функціонування об’єктів критичної інфраструктури та енергетики України в умовах ведення воєнних дій

У зв’язку з пошкодженням і руйнуванням об’єктів критичної інфраструктури паливно-енергетичного сектору критичної інфраструктури на всій території України, які є критично важливими для життєдіяльності суспільства, внаслідок збройної агресії Російської Федерації проти України, можливим подальшим застосуванням агресором тактики масованих повітряних ударів по цих об’єктах, за результатами виявлення певних проблемних питань і недоліків у захисті і обороні об’єктів критичної інфраструктури та з метою подолання кризової ситуації в паливно-енергетичному секторі, особливо під час підготовки до осінньо-зимового періоду 2023 – 2024 років, посилення обороноздатності і соціально-економічного розвитку держави, захисту об’єктів критичної інфраструктури, забезпечення життєдіяльності населення Рада національної безпеки і оборони України вирішила:

Оставить комментарий

avatar
250