Нове на сайті
Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Відбулося чергове розширене засідання президії Конгресу місцевих та регіональних влад при Президентові щодо питань Сумщини та Чернігівщини

Відбулося чергове розширене засідання президії Конгресу місцевих та регіональних влад при Президентові щодо питань Сумщини та Чернігівщини
13 Жов 2023 19:05 | Новини України

За дорученням Президента України Володимира Зеленського керівник Офісу Глави держави Андрій Єрмак повів розширене засідання Президії Конгресу місцевих та регіональних влад при Президентові, присвячене нагальним питанням Сумської та Чернігівської областей.

На початку заходу заступник керівника Офісу Президента, виконавчий секретар президії Олексій Кулеба, який модерував зустріч, поінформував учасників про результати розв’язання питань, порушених на обласних засіданнях членів Конгресу, проведених в Херсонській та Харківській областях.

Також були проведені засідання членів Конгресу з Донецької, Запорізької, Луганської, Миколаївської, Одеської, Дніпропетровської, Житомирської та Черкаської областей. У межах заходів опрацьовано низку питань цих регіонів, які вже узагальнено в Офісі Президента та скеровано до уряду для надання відповідних доручень.

Новий формат засідань президії передбачає спілкування з очільниками та жителями територіальних громад регіонів. У засіданні наживо та в онлайн-форматі взяли участь члени президії, представники Кабінету Міністрів, центральних органів виконавчої влади, Верховної Ради, керівники українських посольств за кордоном, керівники іноземних дипломатичних представництв в Україні, а також представники Сумщини та Чернігівщини. Загалом долучилися 293 учасники, з яких 108 – представники територіальних громад. 

Оставить комментарий

avatar
250