Нове на сайті
Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Олексій Кулеба відвідав з робочою поїздкою Сумщину

Олексій Кулеба відвідав з робочою поїздкою Сумщину
12 Жов 2023 20:10 | Новини України

За дорученням Президента України Володимира Зеленського заступник керівника Офісу Глави держави Олексій Кулеба відвідав з робочою поїздкою Сумську область.

Серед важливих питань – забезпечення освітнього процесу в регіоні, зокрема безпека дітей та облаштування укриттів. Разом із начальником Сумської обласної військової адміністрації Олексій Кулеба оглянув знищену росіянами школу в Ромнах.

«Це був терористичний акт, ми маємо чітко давати цьому оцінку, маємо говорити, що сталося: Росія забрала життя чотирьох працівників освіти, людей, яких у місті знали й поважали. Чи маємо ми стирати з цього місця пам’ять про злочини ворога? Чи, може, навпаки – побудувати тут монумент, який би нагадував майбутнім поколінням про цю трагедію? Що буде на цьому місці, має вирішити громада. Але я наголошую, що сім’ям загиблих має приділятися відповідна увага», – зазначив заступник керівника Офісу Президента.

На сьогодні близько 200 учнів школи, яку знищила Росія, переведені в інший навчальний заклад. Діти здобувають освіту у змішаному форматі.

Оставить комментарий

avatar
250