Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Володимир Зеленський у Брюсселі закликав світових лідерів підтримати людей Ізраїлю

Володимир Зеленський у Брюсселі закликав світових лідерів підтримати людей Ізраїлю
11 Жов 2023 21:10 | Новини України

Президент України Володимир Зеленський перед початком зустрічей у Брюсселі закликав лідерів країн світу відвідати Ізраїль та підтримати людей, які постраждали від терористичних атак.

Глава держави перед початком зустрічей у штаб-квартирі Північноатлантичного альянсу разом із Генеральним секретарем НАТО Єнсом Столтенбергом поспілкувався з представниками ЗМІ. Володимир Зеленський повідомив, що під час зустрічей порушуватиме питання щодо посилення української ППО, надання далекобійної зброї та артилерії. Також буде приділено увагу ситуації в Ізраїлі.

«У мене буде можливість звернутися до всіх міністрів оборони на платформі «Рамштайн». Близько 50 представників міністерств оборони та їхніх команд. Ми будемо говорити про пріоритети, про те, як виштовхнути Росію з нашої рідної землі. Є пріоритети – системи протиповітряної оборони. Є дуже конкретні речі, які нам потрібні в дуже конкретних місцях на нашій землі. Щоб урятувати людей, убезпечити енергетичну інфраструктуру, маршрути транзиту зерна до Африки та Азії», – сказав Президент.

Оставить комментарий

avatar
250