Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Принциповість воїна – це продовження принциповості його родини та вчителя – Президент України напередодні Дня працівників освіти

Принциповість воїна – це продовження принциповості його родини та вчителя – Президент України напередодні Дня працівників освіти
30 Вер 2023 00:05 | Новини України

З нагоди прийдешнього Дня працівників освіти Президент України Володимир Зеленський вручив державні нагороди освітянам, а також сертифікати на отримання премії Глави держави переможцям міжнародних учнівських олімпіад і їхнім наставникам.

Президент зауважив, що цьогоріч професійний день освітян дуже особливий, оскільки збігається з Днем захисників і захисниць України, з Покровою, що надає йому надзвичайного сенсу.

«Принциповість воїна – це майже завжди продовження принциповості твоєї родини і твого вчителя. Будь-які можливості держави – це завжди відображення знань і талантів її людей, уміння людей реалізувати цей талант. Що захищають люди: світло чи темряву, порядність чи зло, життя чи неволю – усе це те, чого вони навчалися й чого навчилися, чого їх навчали. Буває – дистанційно, буває – безпосередньо, але завжди має бути щиро, інакше просто не спрацює», – сказав Глава держави, звертаючись до працівників освіти.

За його словами, від вихователя, вчителя, викладача, наставника людина на різних етапах свого життя бере більше, ніж просто знання й навички, – вона бере характер, принциповість, цінності.

Оставить комментарий

avatar
250