Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Глава держави провів зустріч із президентом ЄБРР

Глава держави провів зустріч із президентом ЄБРР
29 Вер 2023 23:05 | Новини України

Президент України Володимир Зеленський провів зустріч із президентом Європейського банку реконструкції та розвитку (ЄБРР) Оділь Рено-Бассо, яка перебуває з візитом у нашій країні. 

Глава держави висловив подяку ЄБРР за незмінну й тверду підтримку нашої країни в протидії повномасштабному російському вторгненню та фінансування банком проєктів із розвитку України.

Володимир Зеленський зауважив, що в нашу країну навіть під час війни надходять інвестиції, але для відновлення й стабільного економічного розвитку їх обсяги мають бути значно більшими.

«Якщо ми матимемо надійну систему ППО та робочі місця, люди повертатимуться в Україну навіть зараз, поки триває війна. І наша країна не лише битиметься за свою свободу, а й продовжуватиме жити», – зазначив Президент.

За його словами, Україна зацікавлена у продовженні співпраці з ЄБРР, зокрема у сфері енергетичної безпеки, фінансуванні торгівлі, підтримці критично важливої інфраструктури та муніципалітетів, продовольчій безпеці, корпоративному секторі тощо.

Оставить комментарий

avatar
250