Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Фермер знайшов креативний спосіб використовувати любов ведмедів до меду (ВІДЕО)

Джерело: Новости Ю Инфо

Фермер знайшов креативний спосіб використовувати любов ведмедів до меду (ВІДЕО)
18 Сер 2023 19:25 | Новини України

Турецький фермер Ібрагім Седеф із міста Трабзон також зіткнувся з цією проблемою. Але, на відміну від інших, він зумів використати ведмежу слабкість на користь свого бізнесу.

За освітою Ібрагім – сільськогосподарський інженер, а бджільництво є справою всього його життя та основним джерелом доходів. Візити ведмедів на пасіку завдавали фермеру великих збитків — звірі, щоб дістатися заповітного меду, розбивали вулики, залишаючи після себе справжній погром.

Що тільки не робив Седеф, щоб захистити своє майно. У розпачі він навіть побудував навколо вуликів металеві клітини, але вони не стали серйозною на заваді сильним тваринам. Не допомогли щедрі підношення у вигляді хліба, фруктів і того ж меду. Надії на те, що ведмедики наситяться і до вуликів не дістануться себе не виправдали.

Але бджоляр все ж таки придумав, як врятувати своє майно від руйнування. Він вирішив обернути пристрасть ведмедів до меду собі на користь і зробив їх дегустаторами свого меду. Седеф накрив стіл, на якому виставив у достатній кількості чотири свої основні сорти меду та направив на частування відеокамери.

Оставить комментарий

avatar
250