Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Міністр оборони Китаю подарував Лукашенку набір чашок: у мережі сміються. Відео

Джерело: Новости Ю Инфо

Міністр оборони Китаю подарував Лукашенку набір чашок: у мережі сміються. Відео
18 Сер 2023 18:25 | Новини України

Міністр оборони Китаю Лі Шанфу, який прибув із офіційним візитом до Білорусі, подарував самопроголошеному президенту Олександру Лукашенку чайний сервіз із порцеляни. Диктатор картинно зрадів такий широкий жест і заявив, що відправить набір на білоруську фабрику, щоб там навчилися виробляти чашки як у Китаї.

“Бо краще китайців краще їх робити ніхто не вміє. Ваш досвід ми обов’язково задіємо”, – усміхається Лукашенко. Кадри з готелем опублікували пропагандистські ЗМІ.

У мережі почали активно обговорювати подарунок, який був вручений самозванцю від азіатських гостей. Одні вважають, що Лукашенко, як поціновувач побутових речей, застосує чашки в господарстві, інші навпаки переконані, що від таких гостей як міністр оборони КНР політик чекав чогось більшого для безпеки своєї країни.

Користувачі соціальних мереж також вважають, що Лукашенко ніби навмисне образив гостей з Китаю, сказавши, що навчить білоруських майстрів виробляти порцеляну нарівні з тисячолітнім досвідом китайських ремісників. У будь-якому випадку, такий миловидний сувенір від таких серйозних гостей Мінська викликав іронію та глузування.

Оставить комментарий

avatar
250