Нове на сайті
Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Українські військові в Маріуполі не готові полишити в місті своїх поранених і загиблих побратимів – Президент України

Українські військові в Маріуполі не готові полишити в місті своїх поранених і загиблих побратимів – Президент України
27 Бер 2022 22:35 | Новини України

Президент України Володимир Зеленський розповів, що в захисників Маріуполя був вибір вийти з міста та зберегти своє життя, але вони не захотіли залишати там своїх поранених побратимів, а також тіла загиблих. Про це Глава держави розповів в інтерв’ю представникам російських ЗМІ з YouTube-каналу «Зыгарь», телеканалу «Дождь», порталу «Медуза» та видань «Коммерсантъ» і «Новая Газета».

«Всередині (міста Маріуполя. – Ред.) є наші війська. Там, де російські війська можуть зайти, вони зайшли. У якусь частину міста вони не зайшли. Тому що там є наші хлопці, які відмовилися виходити на їхні заклики», – повідомив він.

Володимир Зеленський розповів, що регулярно спілкується із захисниками Маріуполя та членами їхніх родин.

«Раз на два дні я виходжу на зв’язок точно… Я їм теж казав, що я все розумію, ми обов’язково повернемось, але якщо відчуваєте, що вам потрібно вийти, і відчуваєте, що так правильно і що ви можете вижити, – зробіть це. Я розумію, як це виглядає для військового, але зробіть. Я дав їм це право вибору. А вони сказали: ми не можемо, тут поранені, ми не покинемо поранених. Більше того вони сказали, що не покинуть убитих», – сказав Президент.

Оставить комментарий

avatar
250