Нове на сайті

Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Після вторгнення Росії між українцями та росіянами стався глобальний розкол – Президент України

Після вторгнення Росії між українцями та росіянами стався глобальний розкол – Президент України
27 Бер 2022 21:40 | Новини України

Після початку повномасштабної збройної агресії Російської Федерації проти України між українцями та росіянами стався глибокий історичний та культурний розкол, який навряд чи вдасться подолати в найближчі роки. Про це сказав Президент Володимир Зеленський в інтерв’ю представникам російських ЗМІ з YouTube-каналу «Зыгарь», телеканалу «Дождь», порталу «Медуза» та видань «Коммерсантъ» і «Новая Газета».

Глава держави наголосив, що після 24 лютого українці почали ставитися до росіян значно гірше, було втрачено емоційну складову ставлення не лише до самої Росії, а й до народу цієї країни.

«За цей місяць стався глобальний історичний, культурний розкол. Це не просто війна, я вважаю, що все набагато гірше», – сказав Володимир Зеленський.

Президент зазначив, що окремі росіяни були змушені залишити свою країну на знак протесту проти російського вторгнення в Україну, але більшість населення підтримує дії російської влади.

«Я вважаю, що це найстрашніше розчарування, яке відбулося. Розчарування, яке перейшло в ненависть народів. У мене немає відповіді, як це можна повернути, немає відповіді, чи повернеться це колись», – зауважив Глава держави.

Оставить комментарий

avatar
250