Нове на сайті
Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

В Україні відзначатимуть спеціальною нагородою корпорації, які швидко та повністю пішли з Росії – Андрій Єрмак

В Україні відзначатимуть спеціальною нагородою корпорації, які швидко та повністю пішли з Росії – Андрій Єрмак
27 Бер 2022 23:35 | Новини України

Міжнародні корпорації, які досить швидко та повністю пішли з ринку Росії, Офіс Президента України відзначатиме спеціальною нагородою «Відзнака миру». Про це повідомив керівник Офісу Глави держави Андрій Єрмак.

«З величезною вдячністю від українського народу в цей переломний момент нашої історії. Вони заслуговують на повагу українців і людей всього світу. Адже байдужість і мовчання – це співучасть», – наголосив він.

Андрій Єрмак зазначив, що Україна продовжує вести активну роботу зі світовими брендами, щоб вони виходили з російського ринку.

«Наша мета – жодної копійки в бюджет країни-агресора. Вже доволі багато компаній підтримали Україну і йдуть з російського ринку. І я впевнений: ті, хто ще сумнівається, повинні зробити правильний вибір. Не можна підтримувати воєнні злочини, неприпустимо торгувати з воєнними злочинцями та заробляти на вбивствах мирних людей», – сказав керівник Офісу Президента.

Андрій Єрмак переконаний, що «Відзнака миру» сьогодні дуже важлива, оскільки ми живемо в переломний момент, коли питання стоїть жорстко: підтримувати зло, яке вбиває жінок і дітей, чи обрати демократичний світ.

Оставить комментарий

avatar
250