Нове на сайті

Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Роман Машовець обговорив з послом Японії в Україні перспективи співпраці у сфері безпеки й оборони

Роман Машовець обговорив з послом Японії в Україні перспективи співпраці у сфері безпеки й оборони
18 Лют 2022 20:40 | Новини України

Заступник керівника Офісу Президента України Роман Машовець зустрівся з Послом Японії Кунінорі Мацудою й обговорив безпекову ситуацію довкола України та шляхи розвитку українсько-японської співпраці з широкого спектру питань безпеки й оборони.

Роман Машовець поінформував Посла Японії про ситуацію на сході України, грубі порушення російською стороною режиму припинення вогню, подальше зосередження російських військ уздовж українського кордону та на тимчасово окупованих територіях, загострення ситуації в Чорноморському регіоні та зусилля РФ із дестабілізації внутрішньої ситуації в країні. Він запевнив Кунінорі Мацуду в готовності сил безпеки й оборони України протистояти російській агресії та їхній здатності захистити країну.

Заступник керівника Офісу Президента подякував Послу Японії за незмінну підтримку України у протистоянні російській агресії як на міжнародному рівні, зокрема в межах ООН та «Великої сімки», так і на двосторонньому.

Кунінорі Мацуда повідомив, що Посольство Японії продовжує працювати в Києві попри можливість загострення ситуації, що є демонстрацією справжньої партнерської підтримки України та віри у здатність керівництва держави протистояти загрозам з боку РФ, що наростають.

Оставить комментарий

avatar
250