Нове на сайті
Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Президенти України та Азербайджану підписали Спільну декларацію щодо поглиблення стратегічного партнерства

Президенти України та Азербайджану підписали Спільну декларацію щодо поглиблення стратегічного партнерства
14 Січ 2022 14:40 | Новини України

За результатами перемовин Президента України Володимира Зеленського та Президента Азербайджанської Республіки Ільхама Алієва у Києві підписано Спільну декларацію щодо поглиблення стратегічного партнерства та низку інших двосторонніх документів.

Так, глави держав підписали Спільну декларацію Президента України та Президента Азербайджану, у якій зафіксовано основні домовленості, досягнуті за результатами сьогоднішніх зустрічей. Документ підтверджує готовність сторін до поглиблення стратегічного партнерства, зокрема шляхом реалізації конкретних проектів у сферах, що становлять обопільний інтерес. Серед іншого, щодо забезпечення миру та стабільності в Чорноморсько-Каспійському регіоні та за його межами.

«Ми підписали Спільну декларацію президентів України й Азербайджану. Нею закріплено готовність надавати обопільну підтримку суверенітету й територіальній цілісності наших держав у міжнародно визнаних кордонах, спільну протидію гібридним загрозам, прагнення забезпечити мир і стабільність у Чорноморсько-Каспійському регіоні та за його межами», – розповів Володимир Зеленський під час зустрічі з представниками ЗМІ за результатами українсько-азербайджанських перемовин.

Оставить комментарий

avatar
250