Нове на сайті
Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Олена Зеленська взяла участь у щорічній конференції послів України

Олена Зеленська взяла участь у щорічній конференції послів України
21 Гру 2021 19:40 | Новини України

Перша леді Олена Зеленська взяла участь у конференції послів України «Дипломатія 30. Стратегія сильної держави», яка відбулася в с. Гута Івано-Франківської області. У своєму вітальному слові дружина Президента зазначила, що дипломатичний корпус – це потужний інструмент зв’язку України зі світом. А цього року в української дипломатії було багато яскравих подій.

«І я пишаюся, що стала ініціаторкою однієї з них – Київського саміту перших леді та джентльменів. У серпні ми приймали в Києві дружин та чоловіків керівників і керівниць різних країн світу. І написали нову, українську сторінку в історії дипломатії м’якої сили, бо це виявився перший такий захід у світі. Наше завдання на наступний рік – вивести саміт перших леді та джентльменів на провідні міжнародні майданчики, залучити якомога більше учасників та експертів світового масштабу. І тут знадобиться майстерність та ініціативність наших дипломатів», – сказала Олена Зеленська.

Вона також окремо зустрілася з подружжями українських послів, які цього року відвідали захід уперше. Дружина Президента наголосила на важливості сімейних тандемів у дипломатичній роботі.

Оставить комментарий

avatar
250